Werken bij dotXS

Werken en plezier hebben gaan hand in hand bij dotXS. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we naast serieus te zijn in ons werk, ook kunnen lachen en ontspannen samen. Want als je plezier hebt in je werk, merken klanten dat ook. En dat is graag wat wij uit willen stralen!

Wie is dotXS?

dotXS is cloud desktop provider voor het MKB en ondersteunt IT-professionals in (middel-)grote bedrijven. We zijn altijd bezig met het optimaal bedienen van onze klanten met behulp van de modernste technieken. Hierdoor worden we continu geprikkeld om onszelf te verbeteren. Wij zijn gevestigd in Ede en altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen aanvullen.

Waarom werken bij dotXS?

Waarom werken bij dotXS zo leuk is? Dat vertellen onze collega’s je graag!

jaal pekelder Jaäl

“Het fijne aan werken bij dotXS is de informele, goede sfeer. We kunnen gewoon lol hebben. En als er iets is, kan ik erop vertrouwen dat ik mijn werk kan loslaten aan mijn collega’s. Je kunt hierdoor heel ongedwongen je werk doen. We lunchen ook altijd samen en we hebben twee keer per jaar een uitje vanuit de Personeelsvereniging, waarvan je één keer met aanhang en kinderen kunt komen. De familiaire sfeer maakt het erg leuk om bij dotXS te werken. Ook ervaar ik een stuk vrijheid. Je bent niet geheel verbonden aan kantoor, thuis werken is gewoon mogelijk. Dat is ook wel echt fijn.”

Lisette

“We hebben een gezellig team. Ik verzorg de administratie van dotXS en zit dus niet in de materie zelf. Sommige ICT begrippen zijn daardoor voor mij abracadabra. Maar als ik het dan vraag aan mijn collega’s, krijg ik een goede uitleg zodat ik precies weet wat ik factureer. Iedereen staat voor elkaar klaar. We hebben een serieus, maar ook gezellig team. Er is altijd tijd voor een lolletje en we zijn goed op elkaar afgestemd.”

Lisette Beukhof
walter beelen Walter

“Er zijn eigenlijk een aantal dingen die ik heel leuk vind aan dotXS. Als eerste de collega’s. Er heerst een open sfeer en we zijn erg collegiaal naar elkaar toe. Ook is er veel vrijheid. In mijn functie ben ik vrij om mijn eigen werk in te plannen en om mijn werktijden te bepalen. Ook wordt er nooit moeilijk gedaan als je bijvoorbeeld een dagje vrij wil of thuis wil werken. Er is wederzijds vertrouwen en dat is fijn om te merken. Ook zijn de werkzaamheden en klanten heel divers. Geen dag is hetzelfde en daardoor is het nooit saai. Deze baan biedt veel uitdaging, je leert elke dag weer bij.”

Dennis

“dotXS is een tof en vooruitstrevend technisch bedrijf dat altijd op zoek is naar de beste oplossing voor de klant. Onze medewerkers werken met de nieuwste technieken en doen uitdagende projecten. We lopen voorop in de markt en houden van uitdaging. Daarnaast zijn we een hechte groep engineers die elkaar helpt en uitdaagt om net een stapje extra te zetten voor onze klanten. Eigenlijk zijn we gewoon een toffe werkgever en bieden we veel flexibiliteit. Solliciteren dus!”

dennis hadderingh

 

Overtuigd? We kijken uit naar je sollicitatie!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een goede werksfeer net zo belangrijk vinden als wij. Medewerkers die zich 100% willen inzetten voor onze klant en daarbij ook van een lolletje houden. “Work hard, play hard”, zeggen wij altijd. Ben jij degene die wij zoeken? We kijken erg uit naar je sollicitatie. Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@dotxs.nl. Op onze website vind je ook een formulier die solliciteren nog makkelijker maakt. Horen we snel van je?