Werken bij dotXS

Werken en plezier hebben gaan hand in hand bij dotXS. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we naast serieus te zijn in ons werk, ook kunnen lachen en ontspannen samen. Want als je plezier hebt in je werk, merken klanten dat ook. En dat is graag wat wij uit willen stralen!

Wie is dotXS?

dotXS is cloud desktop provider voor het MKB en ondersteunt IT-professionals in (middel-)grote bedrijven. We zijn altijd bezig met het optimaal bedienen van onze klanten met behulp van de modernste technieken. Hierdoor worden we continu geprikkeld om onszelf te verbeteren. Wij zijn gevestigd in Ede en altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen aanvullen.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een goede werksfeer net zo belangrijk vinden als wij. Medewerkers die zich 100% willen inzetten voor onze klant en daarbij ook van een lolletje houden. “Work hard, play hard”, zeggen wij altijd. Ben jij degene die wij zoeken? We kijken erg uit naar je sollicitatie. Bekijk hier onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@dotxs.nl. Op onze website vind je ook een formulier die solliciteren nog makkelijker maakt. Horen we snel van je?