Security scan

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging betreft de maatregelen, procedures en processen die de beschikbaarheid, integriteit en exclusiviteit van alle vormen van informatie garanderen.

Informatiebeveiliging bestaat dus niet uit één proces of werkwijze. Het bestaat uit meerdere processen en de onderlinge afstemming hiervan, en continue monitoring.

Wij zijn expert op het gebied van informatiebeveiliging en werken daarin samen met partners die op dit gebied bewezen methodes producten ontwikkeld hebben. Guardian360 is een van die partners. Guardian360 biedt meerdere security diensten- en producten die helpen informatiebeveiliging op een hoger niveau te krijgen.

“Mens, proces en technologie dienen naadloos samen te werken”

Quickscan

Guardian360 heeft een Quickscan ontwikkelt waarmee je gemakkelijk en gratis je website en server kunt scannen op kwetsbaarheden. Na het invoeren van uw URL, wordt een rapport weergegeven met een beoordeling. Met deze resultaten kan je direct de veiligheid van je website of server verbeteren. Tevens biedt de Quickscan je alvast een kijkje in de keuken van Guardian360.

Guardian360

Onze samenwerking met Guardian360 komt voor uit de gezamenlijke overtuiging dat we vinden dat iedereen er vanuit dient te kunnen gaan dat gegevens veilig zijn. Guardian360 heeft als ambitie organisaties wereldwijd te beveiligen met het beste securityplatform dat er is.

Dit realiseren ze door nét even anders te kijken naar informatiebeveiliging. Zij zien het als een continu proces waarin de driehoek van mens, proces en technologie dagelijks naadloos samenwerkt.

Oplossingen

Guardian360 heeft haar diensten zo ingericht dat deze via partners (zoals dotXS) geleverd, ingezet en onderhouden worden. Onderstaande diensten kunnen we je daarom eenvoudig en vertrouwd aanbieden:

  • Vulnerability scanner
  • Hacker alert
  • Phishing as a service
  • Web & network audits
  • Webapplicatie security
  • IoT & SCADA scanning
  • Pentest abonnement
  • Cyberrisico verzekeren

Wil je aan de slag met vulnerability scanning, het in kaart brengen van afwijkingen van normeringen, het detecteren van hackers en/of het toetsen van awareness onder je medewerkers? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!