Strategische samenwerking dotXS en de Solimas Groep

28 maart, 2019
dotxs

Ede, 28 maart 2019 – dotXS, cloud provider voor het MKB, heeft een strategische samenwerking gesloten met de Solimas Groep. Dankzij de samenwerking zal dotXS sneller zijn ambitie realiseren om een landelijk opererende cloud provider te worden, terwijl de Solimas Groep nu makkelijker activiteiten kan ontplooien in de regio midden-Nederland.

Mark Hiemstra, Algemeen Directeur van dotXS: “Het is onze ambitie een landelijk opererende speler te worden met een sterke marktpositie, goede naamsbekendheid en een werkgever te zijn waarvoor je graag wil (komen) werken. Om deze ambitie waar te maken zijn wij de samenwerking met de Solimas Groep aangegaan. Door onze krachten te bundelen is het veel makkelijker om gerichte stappen te zetten op gebied van marketing, sales en recruitment. En onze huidige klanten kunnen we meer expertise en diensten aanbieden. Samen bereik je immers veel meer!”

Maarten van Montfoort, CEO van Solimas Groep: “Solimas bestaat nu uit de ICT-bedrijven Netdata, @Valley en dotXS. Op korte termijn verwachten we verder uit te breiden op andere locaties in Nederland. Ons streven is om binnen twee jaar een landelijk opererende IT service provider te zijn met lokale aanwezigheid en persoonlijke aandacht voor klanten. De kennis en ervaring van het team in Ede gaat ons daar weer een stap verder mee brengen. Samen met dotXS bouwen we verder aan de beste managed service provider van Nederland.”

Over dotXS

dotXS is dé cloud leverancier voor het MKB en ondersteunt IT-professionals van deze bedrijven. Het bedrijf bundelt twee expertises: IT op locatie en de cloud. Sinds de oprichting in 2005 zijn beide disciplines sterk verweven binnen het bedrijf. Het bedrijf is in staat om een complete IT-afdeling toe te voegen, maar kan net zo goed bijspringen als aanvulling op aanwezige expertise van IT-professionals. Van werkplekken en servers tot netwerk en de cloud, dotXS levert het fundament op basis waarvan organisaties, hun medewerkers en partners makkelijk en veilig kunnen samenwerken.

Voor meer informatie: https://dotxs.nl/.

Over de Solimas Groep

Solimas is een groep van succesvolle IT-dienstverleners in Nederland. Vanuit diverse regionale kantoren werken zij dagelijks aan het beheer van de automatisering voor honderden klanten, waaronder Pento, MVGM, Nelson Schoenen, FIFPro, Bakeplus en Bouw Logistic Services. De bedrijven nemen het beheer van IT uit handen zodat klanten meer tijd hebben voor hun eigen kernactiviteiten. De gestandaardiseerde dienstverlening zorgt voor een eenvoudige en betrouwbare toegang tot informatietechnologie. Voor meer informatie: https://solimas.nl.

Terug naar overzicht