Slim samenwerken met cloud desktop voor mkb

17 januari, 2017
dotxs

Vanaf verschillende locaties werken is makkelijker én veiliger met de cloud. Toch durven veel bedrijven zich hier niet aan over te leveren. Is die cloud wel veilig? Vallen documenten dan niet in verkeerde handen? Het tegenovergestelde blijkt waar te zijn. Werken in de cloud is veiliger dan lokaal, op je eigen computer. En in de cloud is samenwerken eenvoudiger dan ooit.

Wij bieden dotDESKTOP: onze kant-en-klare oplossing waarmee bedrijven veilig en eenvoudig in de cloud werken.

 ‘Cloud’ betekent in feite ‘wij regelen jouw IT’.

Eenvoudig samenwerken in de cloud

Bestanden kwijt, tien versies van één document, presentatie vergeten. Je herkent het waarschijnlijk wel. Zeker als je in een team werkt vanaf verschillende locaties. Welk bestand is het meest recent? Waar staat die database ook alweer? Met de komst van computers en internet kunnen we eenvoudig en snel informatie verwerken. Maar daardoor is tegelijkertijd de informatie minder beheersbaar.

Maar wat als je bestanden centraal deelt met je team? Wat als je kunt werken vanaf elke computer, laptop of tablet – vanaf elke locatie?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Centrale dataopslag

Bestanden synchroniseren was altijd een gedoe. Diensten als Dropbox of OneDrive bieden een mooie oplossing voor particulieren, maar als het aantal bestanden toeneemt, zoals in een bedrijf, is er meer voor nodig. Met dotDESKTOP hebben collega’s toegang tot dezelfde bestanden. We kunnen ook nog rechten toekennen, zodat data van de directie bijvoorbeeld gescheiden is van de rest.

dotDESKTOP maakt samenwerken eenvoudiger door centrale dataopslag. Geen gedoe meer met USB-sticks. Of bestanden heen-en-weer mailen. Iedereen binnen het bedrijf krijgt altijd en overal toegang tot dezelfde bestanden met onze cloud-desktop-oplossing.

Veilig in de cloud

Vroeger was er de angst om data te verliezen als een laptop gestolen werd of de harde schijf beschadigt. Die angst is niet langer nodig. Als data centraal in de cloud staat, is een laptop niets meer dan een toegangspoort tot je digitale werkplek. Harde schijven kunnen de deur uit. Bij dotDESKTOP staat je digitale werkplek centraal opgeslagen op een beveiligde server, in Nederland.

Enkele voordelen van dotDESKTOP op een rij:

  • Data is beheersbaar.
  • Back-ups en viruscontroles zijn geregeld.
  • Data staat opgeslagen op een server in Nederland.
  • Schaalbaar werkplekken toevoegen of verwijderen.
  • Onze helpdesk is voor alle IT-vragen bereikbaar.
  • Gedeelde bestanden met collega’s.
  • Inclusief licenties zoals Windows en Office.
  • Pay-per-use: inkoop van gebruik voor een vast bedrag per maand.

Cloud: wij regelen jouw IT

In feite betekent ‘cloud’ niet meer dan ‘wij regelen jouw IT’. Met dotDESKTOP regelen wij jouw IT. Meer weten? Neem gauw contact met ons op.

Terug naar overzicht