Kantoorautomatisering op maat

Om flexibel klanten te kunnen bedienen, is kantoorautomatisering onmisbaar. Zeker voor een grote, complexe organisatie als FAME. “dotXS levert ons een desktop in de cloud, zodat we overal kunnen werken”, vertelt Ernst van der Wolde, directeur bij FAME. “Het is fijn dat dotXS meedenkt en oplossingen biedt. Bij de overstap heeft dotXS ervoor gezorgd dat het systeem toegankelijk bleef. Dat waardeerden wij heel erg.”

dotDESKTOP: desktop in de cloud

FAME is een organisatie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en realisatie van complexe huisvestigingsprojecten, zoals zorginstellingen. dotXS host de volledige IT-omgeving van FAME middels de dotDESKTOP. Met de dotDESKTOP voorzien wij FAME van kantoorautomatisering in de cloud. Alle medewerkers hebben hier op ieder moment van de dag toegang tot de virtuele werkplekken. “Aangezien wij geen eigen IT-afdeling hebben, ligt het beheer van de omgeving ook volledig bij dotXS. IT is niet onze core business, dus wij willen ons hiermee zo min mogelijk bemoeien. Het is fijn dat dotXS ons hierin ondersteunt”, vertelt Ernst.

Kennis van zaken

FAME was haar oude IT-leverancier ontgroeid en zocht daarom naar een nieuwe partner. Ernst: “Een goede relatie van ons heeft toen dotXS aanbevolen als goede partij. En de eerste kennismaking gaf meteen een vertrouwd gevoel. In combinatie met hun kennis van zaken, maakt dit dotXS een goede IT-partner”.

Attent en professioneel

“Wat wij vooral als heel positief hebben ervaren, is het voorbereidingsproces. Zo kregen alle medewerkers een persoonlijke brief met hun gebruikersnaam en wachtwoord”, vertelt Ernst. “Deze goede voorbereiding was heel prettig en professioneel”.