Een goed werkend Wi-Fi netwerk voor KlokHolding

‘Een goed werkend Wi-Fi netwerk is erg belangrijk voor ons’, vertelt Joris Geutjes, IT manager bij KlokHolding. Om het complete netwerk bij dochterondernemingen KlokGroep en Novaform te implementeren, schakelde KlokHolding dotXS in.

Het was niet de eerste keer dat dotXS het netwerk mocht implementeren voor KlokHolding. Wij implementeerden ook het eerdere netwerk van deze organisatie. Eigenlijk werkte dit netwerk nog prima, maar vanwege een verhuizing koos KlokHolding voor een nieuw netwerk. ‘We zijn van diverse kleinere locaties naar twee grotere locaties in Nijmegen en Eindhoven gegaan’, vertelt Joris Geutjes. ‘Een nieuw netwerk bleek beter te passen bij de toekomstvisie die KlokHolding voor ogen heeft’.

Goed werkend Wi-Fi netwerk

KlokHolding vindt het belangrijk dat medewerkers uitstekend gebruiksgemak ervaren. Zij moeten hun laptop open kunnen klappen en direct aan de slag kunnen gaan. Joris: ‘Hetzelfde geldt voor medewerkers die switchen tussen de twee locaties. Zij hebben nu, zonder opnieuw in te hoeven loggen, direct weer verbinding’.

Fijne samenwerking

Sinds de eerste dag dat het netwerk in gebruik is, zijn er geen problemen of klachten opgetreden. De medewerkers van zowel KlokGroep als Novaform ervaren het gebruiksgemak als heel prettig. Daarnaast vindt KlokHolding dat het hele traject voorspoedig is verlopen. Joris Geutjes: ‘Bij dotXS hebben ze ons goed begrepen. Ze deden niet moeilijk, waren flexibel en leverde goede nazorg. Ook toen het tijdspad steeds nauwer werd met de verhuizing zijn ze steeds vaker op locatie geweest en ze dachten mee over alles. De samenwerking was gewoon feilloos’.

Ruckus Wireless

dotXS kiest vrijwel altijd voor Ruckus Wireless bij projecten als deze. ‘Wij hebben veel ervaring met Ruckus voor het opzetten van professionele draadloze Wi-Fi netwerken. De prestaties van de access points van Ruckus zijn uitstekend’, vertelt Martijn Lamers, Accountmanager bij dotXS. ‘Daarnaast hebben we veel ervaring met Ruckus voor het opzetten van professionele draadloze Wi-Fi netwerken. Hier ligt onze expertise ook.’