Altijd up-to-date met ons Patch Management platform

22 september, 2017
dotxs

Wanneer wij worden gevraagd hoe bedrijven zichzelf het beste kunnen beschermen tegen hackers, is ons advies altijd: update regelmatig! En ja, we weten het, updaten duurt soms lang en komt vaak ongelegen. Maar updaten voorkomt ontzettend veel problemen. Gelukkig kunnen wij u hier een handje bij helpen met ons geïntegreerd Patch Management platform.

Wat is ons Patch Management platform?

Kennis, techniek, mensen, ervaring en middelen gebundeld in één pakket. Dat vormt ons patch management platform. Hiermee voeren wij  updates gepland en gecontroleerd uit. Ook kunnen wij software in een handomdraai organisatiebreed implementeren. Wij configureren, automatiseren en rapporteren patches binnen uw netwerk. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw systemen. Met ons Patch Management platform zijn uw server(s) en computers of laptops altijd up-to-date met de nieuwste belangrijke beveiligingspatches en software-updates.

Goed beveiligde servers

Uw servers zijn het hart van de ICT in uw bedrijf. Gebeurt er iets in deze servers, dan zal uw gehele organisatie daar last van hebben. Het is daarom belangrijk dat u een duidelijk patch- en updatebeleid heeft om de beveiliging sterk te houden. Helaas blijkt vaak dat zo’n beleid ontbreekt. En dat is weer gevaarlijk, omdat de meeste veiligheidsissues te wijten zijn aan het niet up-to-date houden van server(s). Met ons Patch Management platform zorgen wij ervoor dat uw servers goed gewapend zijn tegen bedreigingen. Voor een vast bedrag per maand kunnen wij uw server(s) beheren en de updates periodiek en gecontroleerd laten uitvoeren. Wij combineren het beheer van uw servers met antivirus software. Zo bent u dus optimaal beschermd tegen bedreigingen.

Computers en laptops

Uit ervaring weten wij dat veel pc’s en laptops inbraakgevoelig zijn. Meestal komt dit omdat deze computers en laptops niet up-to-date zijn. Met ons Patch Management platform kunnen wij uw pc’s en laptops beheren. Hierdoor zijn uw systemen altijd up-to-date. Zo voorkomt u inbraakgevoelige hardware. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe software gemakkelijk te verspreiden via ons platform. Zo installeren wij op een efficiënte manier software op al uw apparaten.

Meer weten over ons Patch Management platform?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Terug naar overzicht