Vacatures

dotXS

vacature-dotXS

Met grote dank aan de inzet van onze medewerkers zijn we al meer dan 12,5 jaar leverancier van ICT diensten. Deze belangrijke spelers in onze organisatie zorgen er op dagelijks niveau voor dat onze clouddiensten draaiend blijven en dat onze klanten tevreden zijn. Zonder onze collega’s (en ook ex-collega’s) waren wij nergens geweest. Hard werken houden we graag in evenwicht met lol trappen en een plezierige werkomgeving. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die met ons willen werken aan de beste oplossingen voor onze klanten en ook houden van werken en lol maken. Soms zoeken we gericht en zijn specifieke vacatures hieronder te vinden, daarnaast is een open sollicitatie altijd welkom.


Wij zoeken een marketeer die met ons mee wil groeien

Neem je graag initiatief en ben je een ster op het gebied van (online) Marketing & Communicatie? Ben je een echte aanpakker met een paar jaar ervaring en wil jij je verder ontwikkelen? Kom dan bij ons werken als marketeer in Amsterdam, Ede en Den Haag.

Bouwen aan een sterk merk

Solimas is een groep van succesvolle IT-dienstverleners in Nederland. Vanuit diverse regionale kantoren werken wij dagelijks aan het beheer van de automatisering voor honderden klanten, zodat zij meer tijd hebben voor de eigen kernactiviteiten. Door onze regionale strategie bieden wij onze klanten de schaalvoordelen van een grote organisatie gecombineerd met de betrokkenheid en dienstverlening van een ICT-afdeling bij de klant om de hoek.

De ambities van de Solimas Groep zijn groot. We hebben op dit moment 3 locaties en voor het einde van dit jaar moeten dat er 4 tot 6 zijn. Ons doel is om de beste ICT outsourcing en managed service provider van Nederland te zijn met een landelijke dekking. Marketing en communicatie spelen een belangrijke rol bij het vergroten van onze naamsbekendheid en uitbouwen van onze positie in de markt.

Wat verwachten wij van jou?

Weet jij met creatief denken en je commerciële instelling het merk van de Solimas Groep en haar deelnemingen naar een hoger niveau te tillen? Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het neerzetten en uitbouwen van het merk de Solimas Groep op online vlak, dit doe je binnen het vastgestelde marketing- & communicatiebudget. Je bent verantwoordelijk voor het (mede) opstellen en uitvoeren van alle (online) marketing & communicatie, in samenwerking met het MT van de Solimas Groep en externe bureaus.

Wat bieden we jou?

Een plezierige, professionele en informele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Maar uiteraard ook een marktconform salaris, auto en overige zaken om je werk goed en met veel plezier te kunnen doen.

Wat zijn de functie wensen?

• HBO werk- & denkniveau, voorkeur online/communicatie/multimedia opleiding
• Ervaring in Business to Business marketing, bij voorkeur in de ICT
• Sterke projectmanagement vaardigheden
• Gevoel voor commercie
• ‘Getting things done’ mentaliteit
• Sterke taalvaardigheid in het Nederlands
• Ervaring met Wordpress, ervaring met marketing automation software is een pré

Word jij onze nieuwe marketeer?

Ben je enthousiast van het bovenstaande, heb je ervaring in de ICT, ben je creatief, hou je van hard werken, sta je stevig in je schoenen en voldoe jij aan bovenstaand profiel? Verras ons dan met je motivatie en vertel ons waarom jij de nieuwe online marketing & communicatie medewerker van de Solimas Groep gaat worden.

Solliciteren of vragen?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Solliciteer dan via onderstaande button. Vul je gegevens in en upload je CV en je motivatie.
Voor vragen kun je contact opnemen met Gineke van Loo (g.vanloo@dotxs.nl).

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Stuur hier je CV en motivatie in

Vacature informatie

Opleidingsniveau: MBO4
Dienstverband: 40 uur/week
Startdatum: per direct

Help onze klanten

Als servicedeskmedewerker 1e lijn ben je verantwoordelijk voor ondersteuning van gebruikers op het gebied van storingen, incidenten, taken, informatieaanvragen en wijzigingsverzoeken, met als doel de de klant te ondersteunen en zo snel mogelijk op te lossen. Samen met de klant en jouw collegae zorg je voor de juiste invulling zodat alle informatie helder wordt geregistreerd. Het proces volgt en dat alle tickets op tijd worden uitgevoerd. Jij houd van klanten contact, houd je administratie op orde en staat een uitdaging niet uit de weg.

Wat mag je van ons verwachten

Werken bij een persoonlijk betrokken organisatie
Informele werksfeer
Passend salaris

Werkzaamheden

Beoordelen en registreren van incidenten, aanvragen en dagelijkse taken
Klanten zowel per e-mail als telefonisch te woord staan
Bewaken van alle tickets die voorkomen op de servicedesk
Denk aan incidenten, back-up, email, office365, rechten toekennen
Je voert regie over over openstaande tickets en ondersteunt je team waar mogelijk
Samen werken in teamverband
Werken met de laatste versie van TOPdesk

Functie-eisen

Achtergrond binnen IT
1 tot 4 jaar ervaring als servicedeskmedewerker
Analytische vaardigheden en administratief sterk;
Nauwkeurig, goed georganiseerd en een proactieve houding;
Diploma behaald op MBO4 ICT Beheer of Media/Webdesign
In het bezit of bereid tot het behalen van ITIL Foundation
In het bezit van Rijbewijs B
Bekend met IT-technologie en IT Servicemanagement;
Teamspeler en enthousiast in het uitvoeren van je werkzaamheden
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Solliciteren of vragen?

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Solliciteer dan via onderstaande button. Vul je gegevens in en upload je CV en je motivatie.
Voor vragen kun je contact opnemen met Gineke van Loo (g.vanloo@dotxs.nl).

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Stuur hier je CV en motivatie in

Open sollicitaties worden altijd gewaardeerd. Stuur je cv op naar info@dotxs.nl of gebruik het formulier.

Stuur hier je CV en motivatie in