Over ons

Wat we doen

Cloud desktop provider en IT-specialist

dotXS is cloud desktop provider voor het MKB en ondersteunt IT-professionals in (middel-)grote bedrijven. We merken dat deze combinatie elkaar versterkt met uniforme producten enerzijds en specialistische oplossingen anderzijds. Hierdoor worden we continu geprikkeld om onszelf te verbeteren, zodat we altijd ons VAKK blijven verstaan.

Over dotXS

Onze kracht bevindt zich in de synergie tussen de expertises automatisering (on-site) en hosting (online). Door jarenlange ervaring zijn beide disciplines sterk op elkaar ingespeeld binnen ons bedrijf. Met onze kennis en als leverancier kunnen we een complete IT-afdeling toevoegen aan ieder bedrijf. Ook springen we graag bij als aanvulling op aanwezige expertise van IT-professionals.

ON-SITE EN ONLINE

Begin 2005 is dotXS ontstaan door het samenvoegen van twee expertises: IT op locatie (on-site) en online diensten (tegenwoordig ‘cloud’ genoemd). On-site zorgen we ervoor dat alles naar wens werkt en zijn we in staat het volledige beheer op ons te nemen. Met clouddiensten maken we het mogelijk dat men altijd en overal zorgeloos kan werken.

VAKK

Vertrouwen, aandacht, kennis en kwaliteit: wij verstaan ons VAKK. Dat ziet u terug in onze werkwijze en kunt u ervaren wanneer u ons inschakelt als IT-partner.

  • Vertrouwen is het begin van een goede relatie. We vinden het belangrijk om open te communiceren en heldere verwachtingen te scheppen over en weer.
  • Aandacht voor de klant en het werk is onze eerste prioriteit. We nemen de tijd om door te vragen en uw wensen duidelijk te krijgen.
  • Kennis van zaken is fundamenteel voor onze dienstverlening, daarom blijven we up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Dit is zichtbaar in de oplossingen die we bieden.
  • Kwaliteit maken we concreet door zorgvuldig te werken en altijd naar de best werkende oplossing te streven.

 

We bieden onze klanten en partners de beste IT-oplossingen. Kant-en-klaar of op maat, van strategie tot resultaat. Wij zijn duidelijk over IT.

Voor wie we dat doen

Bent u benieuwd voor wie we zoal werken? Bekijk dan onze referenties. Daarin leest u diverse concrete voorbeelden van onze dienstverlening.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Contact