Okta Identity Cloud verovert Nederland

11 juni, 2019
dotxs

EDE – Okta Identity Cloud is een onafhankelijk en neutraal platform dat op het juiste moment veilig de juiste mensen verbindt met de juiste technologieën. Okta is in Amerika veel gebruikt en verovert nu ook Nederland. Dennis Hadderingh, CTO en één van de oprichters van dotXS is net terug van een ontdekkingstocht door Amerika en wil jou graag meer vertellen over dit onderwerp tijdens hun event op 20 juni van 16.30 tot 19.30 uur op KNVB Campus in Zeist.

Tijdens het event nemen de sprekers je in een korte sessie mee in de toekomst van veilige (Cloud) IT diensten. Frank Benus, expert op het gebied van Okta vertelt over de uitdagingen van vandaag en de oplossingen van het Okta platform. De CFO van Additive Industries, Ilko Bosman, spreekt over de 3D Metaalprintsystemen, de manier waarop zij hun klanten over de gehele wereld bedienen en de vooruitstrevende stappen die gemaakt zijn op het gebied van IT.  En uiteraard spreekt Dennis Hadderingh, CTO van dotXS. Hij gaat vertellen over onderwerpen als Artificial Intelligence, Cloud, Microsoft Teams versus de (IT) praktijk van nu.

De voornaamste reden dat veel bedrijven overstappen naar ‘de Cloud’ is dat het een eenvoudige manier is om over de meest recente software, innovatieve digitale toepassingen en optimale cybersecurity te beschikken. Bij het hebben van meerdere Cloudapplicaties – Cloud² – ontstaan er echter uitdagingen op het gebied van Identity en Access Management. DotXS helpt jou om het snel veranderende en groeiende Cloud landschap onder controle te krijgen met oplossingen van Okta. 

De locatie, KNVB Campus te Zeist, van het event is bewust gekozen. Bedrijven gebruiken steeds meer Cloud applicaties. Elke applicatie op zich is geweldig maar hoe werken deze samen, hoe loggen gebruikers in en wie controleert dit? Bij voetbal wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van een videoscheidsrechter. Dit is een scheidsrechter die, buiten het veld, de arbitrage kan ondersteunen in het nemen van beslissingen tijdens de wedstrijd. Dat kan gevraagd of ongevraagd. Het zorgt in ieder geval voor samenwerking, betere controle en eerlijkere en veiligere wedstrijden. Die voetbalscheidsrechter, dat is Okta in samenwerking met dotXS voor jouw bedrijf.

Het gratis Okta event vindt plaats op 20 juni van 16.30 tot 19.30 uur in Zeist. KNVB Campus, Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist.  25 mensen kunnen de VAR bezoeken onder leiding van Oud scheidsrechter en lid van de technische staf scheidsrechterszaken KVNB, Hans Olde Olthof.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via https://marketing.dotxs.nl/okta-event

Terug naar overzicht