Geen IT-gedoe meer met Desktop Hosting

2 mei, 2017
dotxs

Veel MKB’ers beschikken niet over de financiële en personele middelen om de complexiteit van de technologische wereld aan te kunnen. Maar wilt u als modern bedrijf goede diensten en producten leveren én het beste personeel aantrekken en behouden? Dan moet u, ondanks de beperkte middelen, toch de complexiteit aanpakken. Desktop Hosting is daarin dé oplossing om meer grip te krijgen op de kosten en complexiteit. Lees hier hoe Desktop Hosting u kan helpen.

Wat is Desktop Hosting?

Desktop Hosting, ook wel Cloud Desktop, is een kant-en-klare oplossing voor bedrijven die veilig en eenvoudig in de cloud willen werken. Hiermee beperkt u werkruimtes niet meer tot een individuele desktop of laptop, maar heeft iedere werknemer met diverse apparaten toegang tot hun bureaublad, programma’s en bestanden. Servers, dataopslag en ander “technisch IT-gedoe” wordt verstrekt, beheerd en ondersteund door een externe cloud service provider. Dit betekent dat u de kennis en kunde kunt uitbesteden en er niet meer naar om hoeft te kijken.

Neem contact met ons op

Wat zijn de voordelen van Desktop Hosting?

Desktop Hosting helpt u de kosten en complexiteit van modern zakendoen aan te pakken. Het lost veel van de huidige uitdagingen op en biedt tegelijkertijd mogelijkheden om te groeien. Hieronder lichten wij een aantal van deze voordelen toe.

Kwalitatieve IT-middelen voor een vast bedrag per maand

Wanneer u niet de kennis in huis heeft om de veranderingen in de technologie bij te kunnen benen, kan dat vervelende gevolgen hebben. Het is namelijk mogelijk dat u onbewust verouderde technieken gebruikt, waardoor u een verhoogd risico loopt op een toenemend aantal bedreigingen. Desktop Hosting haalt deze zorgen voor u weg. Voor een vast bedrag per maand wordt de IT voor u geregeld, waardoor u altijd up-to-date blijft en bedreigingen tegengaat.

Een flexibele en schaalbare cloud

Met Desktop Hosting bent u erg flexibel. De Cloud Desktop is namelijk volledig schaalbaar. Zo kunt u inspelen op veranderingen binnen het bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld gebruikers toevoegen of meer opslagruimte? Dan is dat geen probleem: de cloud verandert gemakkelijk met u mee.

Overal toegang tot programma’s en data

Desktop Hosting brengt al uw applicaties en data samen in één werkruimte in de cloud. Dit betekent dat u altijd toegang heeft tot uw gegevens. Dit maakt het voor uw medewerkers makkelijk om veilig in te loggen vanaf ieder apparaat en iedere locatie.

Beveiliging tegen criminaliteit

Cybercriminaliteit is een steeds groter probleem aan het worden. De kans op online criminaliteit neemt alsmaar toe. Wanneer u gebruik gemaakt van Desktop Hosting zijn alle data continu goed beveiligd.

Desktop Hosting bij dotXS

Bij dotXS bieden wij Desktop Hosting in de vorm van dotDESKTOP. Met dotDESKTOP bent u voorzien van alle gemakken van de cloud, gehost in datacenters van dotXS. Deze virtuele werkplekken zijn de hele dag bereikbaar voor alle medewerkers. Naast bovengenoemd voordelen, kunt u ook profiteren van:

  • persoonlijke ondersteuning
  • dataversleuteling
  • zekerheid over back-ups
  • een bewaarbeleid van 30 dagen
  • dataopslag binnen Nederland
  • volledig schaalbare omgeving

Heel simpel gezegd betekent ‘cloud’ bij dotXS dat wij de IT voor u regelen. Dan kunt u zich richten op de kerntaken. Wilt u meer weten over dotDESKTOP? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Terug naar overzicht