dotXS: uw ICT bedrijf in Ede

1 augustus, 2017
dotxs

Bent u op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Ede? Dan bent u bij dotXS aan het juiste adres. Wij zijn een cloud desktop provider voor het MKB en wij ondersteunen IT-professionals in (middel-) grote bedrijven. Als gespecialiseerd en ervaren ICT bedrijf in Ede weten wij als geen ander wat het belang is van goedwerkende ICT. Daarom bieden wij onze klanten en partners de beste ICT-oplossingen.

Ervaren ICT-bedrijf

De kracht van dotXS ligt in de synergie tussen de expertises automatisering (on-site) en hosting (online). Al sinds 2005 hebben wij ervaring met het on-site en online aanbieden van ICT-dienstverlening. Vanuit deze synergie richten wij ons op twee verschillende markten: het MKB en de IT professional. Met onze kennis als ervaren ICT bedrijf in Ede kunnen we een complete ICT-afdeling toevoegen aan ieder bedrijf.

dotXS verstaat haar VAKK

Vertrouwen, aandacht, kennis en kwaliteit. Wij verstaan ons VAKK. Zo vinden we dat vertrouwen de basis is van een goede relatie. Wij vinden het belangrijk om open te communiceren en scheppen heldere verwachtingen. Aandacht voor de klant én het werk is onze eerste prioriteit. Daarnaast vinden wij dat kennis van zaken fundamenteel is voor onze dienstverlening. Als ICT-bedrijf in Ede blijven wij altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Tot slot maken wij kwaliteit concreet door zorgvuldig te werken en altijd naar de beste oplossing te streven.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit zijn waarden die we bij dotXS belangrijk vinden. Daarom zijn wij gecertificeerd voor informatiebeveiliging (ISO 27001) en kwaliteitsmanagement (ISO 9001). Daarnaast vinden wij het belangrijk continu te verbeteren, waarbij we vanzelfsprekend ook voldoen aan de strenge eisen van onze wet- en regelgeving.

Op zoek naar een ICT bedrijf in Ede?

Zoek dan niet verder. dotXS is duidelijk over ICT. Wij bieden ons klanten en partners de beste ICT-oplossingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Terug naar overzicht