Systeembeheer

Systeembeheer voor MKB

dotXS biedt systeembeheer op afroep of als abonnement. Beide op een uiterst flexibele manier, op korte of op langere termijn in te plannen. Middelgrote en kleine bedrijven hebben vaak geen eigen systeembeheerder in dienst. Toch hebben uw IT-systemen regelmatig onderhoud nodig, net zoals uw auto regelmatig onderhoud nodig heeft.

U kunt bij ons terecht voor installatie, configuratie en beheer van werkplekken en servers met alle toebehoren en randapparatuur. We zijn graag betrokken bij de IT-systemen van onze klanten. Ook als u geen abonnement heeft, monitoren we de status van uw computers en netwerk. Uiteraard is het dan wel uw verantwoordelijkheid om daarop actie te ondernemen. Met een abonnement nemen we die zorg volledig uit handen.

Solide systemen en flexibele infrastructuren
Bij dotXS spreken we over solide systemen en flexibele infrastructuren als fundament voor een sterk IT-netwerk. Computers die werken en data die beschikbaar is, beide met ruimte om te groeien. Extra werkplekken toevoegen is binnen onze manier van werken eenvoudig te realiseren, evenals het opschalen van opslagcapaciteit, of noem het maar op. Met andere woorden, we zorgen voor schaalbare IT.

Adequaat en doeltreffend onderhoud
We beschikken over een ruime bron aan kennis en ervaring die we opdoen met consultancy, het implementeren van netwerken en onze diensten voor IT-professionals. Daardoor zijn we in staat om IT-systemen adequaat en doeltreffend te onderhouden.

Hebben uw systemen binnenkort onderhoud nodig? Of heeft u interesse in periodiek onderhoud? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

netwerk implementatie