SaaS

Software as a Service (SaaS)

Voor IT-professionals die een specifieke applicatie in de cloud willen uitbesteden bieden wij Software as a Service. Een combinatie van applicaties is uiteraard ook mogelijk, zoals Office 365 en VMware. We hosten de applicaties in ons eigen datacentrum hier in Nederland. Daarmee bent u automatisch voorzien van veilige opslag en periodieke back-ups.

Schaalbare licenties
Voordeel van SaaS is dat u betaalt per gebruiker. U hoeft niet langer een heel softwarepakket aan te schaffen dat niet genoeg gebruikers toestaat en snel verouderd raakt. Met SaaS verzorgen wij de installatie en configuratie van de software die u nodig heeft. U wordt automatisch voorzien van updates en kunt het aantal gebruikers vermeerderen of verminderen, precies zoveel als u nodig heeft.

VAKK
Wij verstaan ons VAKK. Met vertrouwen, aandacht, kennis en kwaliteit gaan we IT-uitdagingen aan. Op basis van uw vraag stippelen we de route uit die leidt naar de beste oplossing. Daarvoor zetten we onze kennis in, maar vinden we het net zo belangrijk om goed door te vragen zodat we helder voor ogen hebben wat werkelijk de beste oplossing is voor uw specifieke situatie. Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

saas