Onderhoud en veiligheid

Onderhoud en veiligheid

Met ons geïntegreerd Patch Management platform kunnen we software in een handomdraai organisatiebreed implementeren en updates gepland en gecontroleerd uitvoeren. Wij configureren, automatiseren en rapporteren op patches binnen uw netwerk. Uw systemen worden betrouwbaarder en veiliger met ons updatebeheer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw systemen. Uw server(s) en PC’s of laptops zijn zo altijd up-to-date met de nieuwste belangrijke beveiligingspatches en software-updates.

Server(s)
Het hart van de ICT bij bedrijven is terug te vinden in een of meerdere servers. Een duidelijk patch- en updatebeleid mist echter vaak. Dit terwijl veel veiligheidsissues te wijten zijn aan het niet up-to-date houden van de server(s). Wij kunnen voor een vast bedrag per maand uw server(s) in ons beheer nemen en de updates periodiek en gecontroleerd laten uitvoeren. Dit combineren we met antivirus software zodat de server goed gewapend is tegen bedreigingen.

PC en laptop
PC’s en laptops zijn steeds vaker de ingang naar het digitale hart van een organisatie. Helaas ontbreekt in veel gevallen een duidelijk updatebeleid, waardoor uw PC’s en laptops inbraakgevoelig zijn. Ons Patch Management platform beheert uw PC’s en laptops, waardoor deze clients altijd up-to-date en op afstand te beheren zijn. Zo voorkomt u inbraakgevoelige hardware. Ook is het mogelijk om nieuwe software te distribueren via het platform. Hierdoor wordt op een efficiënte manier software op alle devices geïnstalleerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

onderhoud en veiligheid