IaaS

Infrastructure as a Service (IaaS)

Met IaaS kunnen IT-professionals een eigen IT-infrastructuur ontwikkelen op basis van processor-, geheugen- en opslagcapaciteit. dotXS levert de hardware en software die nodig zijn voor een Cloud Computing infrastructuur. Hiermee bent u verzekerd van de juiste techniek, waarmee u het netwerk flexibel en schaalbaar kunt inrichten.

Betrouwbare partner
Van webdeveloper met twee servers tot grote bedrijven met driehonderd werkstations, we werken samen met iedere IT-professional die een betrouwbare partner zoekt. We vinden het belangrijk om open te communiceren en heldere verwachtingen te scheppen, zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Dit willen we benadrukken met onze certificaten en het Service Level Agreement waarin we onze afspraken met elkaar vastleggen.

Gecertificeerd voor informatiebeveiliging (ISO 27001)
Al onze servers bevinden zich op Nederlands grondgebied. Dit biedt voordelen als het gaat om wetgeving rondom beveiliging en privacy. Die wetten zijn in Nederland duidelijk met betrekking tot persoonsgegevens. Hierdoor kunt u procedures helder afstemmen.

iaas