De voordelen van dotDESKTOP

5 juli, 2017
dotxs

Werken in de cloud is voor veel organisaties een ideale uitkomst. dotXS voorziet uw organisatie van kantoorautomatisering in de cloud onder de noemer ‘dotDESKTOP’. Hiermee heeft u via iedere computer toegang tot uw bureaublad, uw programma’s en uw bestanden. Door werkplekken (desktops) te hosten, bespaart u kosten en moeite: wij regelen al uw IT-zaken voor een maandelijks tarief per gebruiker. Daarbovenop ontvangt u nog talloze voordelen.

Volledig schaalbaar

Met de dotDESKTOP bent u erg flexibel. Onze dotDESKTOP is namelijk volledig schaalbaar. Zo kunt u makkelijk inspelen op veranderingen binnen het bedrijf. Krijgt u binnenkort nieuwe medewerkers die ook in de cloud willen werken? Of heeft u behoefte aan meer opslagruimte? Dan is dat geen probleem. dotDESKTOP verandert zonder moeite met u mee. 

Mogelijkheden voor maatwerk

Wij begrijpen dat kant-en-klare oplossingen niet bij ieder bedrijf passen. Daarom is in veel gevallen maatwerk mogelijk in combinatie met dotDESKTOP. Dan kiest u voor een oplossing die specifiek is toegepast op uw bedrijfsprocessen. Deels standaard, deels op maat. Onze ervaren engineers denken graag met u mee. 

Veilige dataopslag binnen Nederland

Met dotDESKTOP wordt uw data grotendeels opgeslagen in datacenter BIT, in Ede. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw data volgens de Nederlandse wet is beschermd. We zorgen ervoor dat alle data continu bereikbaar is en goed beveiligd blijft. Om dit te borgen houden we ons als dotXS aan de ISO 27001 norm waarvoor we gecertificeerd zijn. Zo zorgen wij voor een veilige werkomgeving die voorzien is van alle moderne beveiligingsmethodes.

Persoonlijke ondersteuning

Als u het gouden pakket kiest, kunnen u en uw medewerkers vrij gebruik maken van onze servicedesk. Bijvoorbeeld voor vragen over Office, als u iets niet begrijpt, of andere IT-gerelateerde vragen.

En nog veel meer…

Naast bovengenoemde punten, bent u met dotDESKTOP voorzien van diverse andere voordelen. Zo is bijvoorbeeld al uw data versleuteld, waardoor u minder kwetsbaar bent voor cybercriminaliteit. Daarnaast maken wij voor u een back-up. Dus mocht het voorkomen dat u iets kwijt raakt, dan kunnen wij deze fout gemakkelijk herstellen. Daarbij maken wij gebruik van een bewaarbeleid van 30 dagen.

Bent u toe aan de cloud?

Bent u benieuwd of werken in de cloud wat voor u is? Doe dan eens onze dotDESKTOP-scan. Vul zes simpele vragen in en kom binnen enkele minuten te weten of werken in de cloud ook bij uw bedrijf past.

Doe de dotDESKTOP-scan!

Terug naar overzicht