Besparen op software met clouddiensten

8 december, 2016
dotxs

Software aanschaffen is een grote investering. Maar dat is verleden tijd! Met clouddiensten betaal je alleen voor wat je gebruikt: pay-per-use. Daarmee bespaar je aanzienlijk veel kosten. En dat niet alleen, je bent ook nog eens vrij van alle gedoe met licenties. Stap over van bezit naar gebruik met onze clouddienst dotDESKTOP: je kant-en-klare oplossing voor een vast bedrag per maand, inclusief software.

Pay-per-use met dotDESKTOP

Met dotDESKTOP ben je standaard voorzien van Windows en Office, voor een vast bedrag per gebruiker, per maand. Op deze manier kun je eenvoudig gebruikers toevoegen (of verminderen). Daarbij regelen wij ook de nodige hardware, beveiliging, dataopslag en back-ups. Kortom, met dotDESKTOP is je bedrijf volledig voorzien van IT. En betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Meer info

Vroeger kocht je Microsoft licenties voor enkele jaren, al dan niet met Software Assurance (SA). Met SA is het mogelijk om te kunnen upgraden naar nieuwere versies. SA wordt vaak niet afgenomen omdat de kosten hiervoor behoorlijk hoog zijn. Dat is zonde. Met dotDESKTOP stap je over van die grote aankoop naar een onderhoudscontract met gebruiksrecht. Geen grote uitgaven meer elke vijf of zes jaar, maar betalen voor wat je gebruikt, zolang je het gebruikt.

Cloud: wij regelen jouw IT

In feite betekent ‘cloud’ niet meer dan ‘wij regelen jouw IT’. Met dotDESKTOP regelen wij jouw IT, inclusief Microsoft licenties. Meer weten? We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem gauw contact met ons op.

Terug naar overzicht