Bedankt Bas en Anita!

4 oktober, 2017
dotxs

Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons en wij gunnen ze dan ook veel. Persoonlijke ontwikkeling hoort daar ook bij. Veranderingen in thuissituaties, het leven en werk komen bij dit groeiproces vaak om de hoek kijken. En soms leidt dit ertoe dat onze collega’s ervoor kiezen om ons te verlaten en een volgende stap in hun carrière te maken. Zo stonden onze toppers Anita en Bas afgelopen vrijdag in de belangstelling. Ze verlaten dotXS na meerdere jaren trouwe dienst en natuurlijk vinden we dat erg jammer.

Bas

Al vanaf 1 oktober 2007 was Bas een herkenbaar gezicht in ons team. Op de servicedesk was hij de herkenbare stem en wist hij álles over onze klanten. Bas was voor in -en extern een echte vraagbaak. Hij gaat zich meer in de wereld van WordPress verdiepen bij een nieuwe werkgever. Bas: we konden altijd op je vertrouwen en je toewijding hebben we zeer gewaardeerd. We wensen jou heel veel succes toe bij je nieuwe uitdaging!

Anita

Hetzelfde geldt voor Anita, die meer gaat werken vanuit haar eigen bedrijf. Zij was werkzaam op de financiële administratie. Een echte giechelkont en ontzettend betrokken, dat is Anita. We gaan je missen en wensen ook jou veel succes toe!

Bedankt!

We vinden het jammer dat Bas en Anita gaan, maar we zijn trots dat ze een dergelijke stap nemen. We weten zeker dat ze gaan groeien en dat hun talent elders goed terecht komt. Anita en Bas, nogmaals bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren! En héél veel succes met de volgende stap in jullie carrière.

Terug naar overzicht